Установка різноманітних надбудов на вантажівки IVECO
13.03.2019

Установка різноманітних надбудов на вантажівки IVECO

Компанія АМАКО, яка є офіційним дилером IVECO в Україні, пропонує комплексне рішення по установці на вантажівки різних надбудов, зокрема ізотермічних і рефрижераторних фургонів.


У березні 2019 року АМАКО поставила для компанії ТОВ «Ятрань» черговий автомобіль IVECO Daily. Машина повною масою 7200 кг, колісна база 4750 кг і найбільш ходовим для даної моделі двигуном – трилітровим турбодизелем потужністю 150 к. с. Машина обладнана кондиціонером, повний електропакетом, круїз-контролем, комфортним водійським кріслом з підлокітником. Встановлено також LDV-система, яка стежить за дорожньою розміткою. На шасі встановлено рефрижераторний сендвіч-панельний фургон українського виробника – компанії «ІнтерКаргоТрак». Фургон укомплектований холодильним обладнанням Thermo King 500 Max 50 з електроприводом. Це дозволяє в нічний час на стоянці охолоджувати фургон від мережі в 220 В. Автомобіль буде
використовуватися переважно для перевезення молочних продуктів. Це вже шостий автомобіль, придбаний «Ятрань» у компанії АМАКО. П’ять раніше поставлених машин, серед яких і 4,5-кубовий молоковоз, за цей час себе добре зарекомендували.