IVECO DAILY ПЕРЕМАГАЄ У НОМІНАЦІЇ «BEST LARGE VAN»
25.01.2024

IVECO DAILY ПЕРЕМАГАЄ У НОМІНАЦІЇ «BEST LARGE VAN»

Нагорода Business Van Awards 2023 принесла кілька вражаючих перемог IVECO та лінійці Daily, вигравши нагороду та похвалу у висококонкурентних категоріях. Коли справа доходить до універсальних транспортних засобів, IVECO Daily є основним продуктом у світі комерційних автомобілів.

Суддів вразив винятковий набір інтелектуальних рішень разом з унікальною пневматичною підвіскою AIRPRO підвіску, яка забезпечує неперевершений комфорт і безпеку вантажу. IVECO Daily поєднує міцне шасі на базі вантажівки, що забезпечує потужне буксирування вантажопідйомністю 3,5 тони, який є лідером у своєму класі.

Задня AIR-PRO підвіска постійно адаптується до умов використання, щоб забезпечити винятково плавну та безпечну їзду для водія та вантажу. Його блок постійного контролю амортизації (CDC) майже миттєво реагує на зміни якості дорожнього покриття, перераховуючи ідеальний індивідуальний тиск амортизатора кожні 10 мілісекунд для забезпечення оптимальної динамічної реакції. Таким чином, зниження вібрації на 25% сприяє неперевершеному комфорту та більш плавній їзді. Водії можуть віддати перевагу комфорту за допомогою параметра «Soft» або, коли перевозять важкий вантаж, вибрати «Load» для оптимізації управління та контроль крену. Підвіска AIR-PRO враховує корисне навантаження, зменшуючи кут крену на 30% у поворотах, підвищуючи безпеку водія та захищаючи вантаж. Виробляються вантажно-розвантажувальні роботи легко та ефективно, регулюючи висоту шасі автомобіля менш ніж за 10 секунд. Також функція пам'яті дає змогу водієві зберігати вирівнювання з регулярно відвідуваними вантажними майданчиками, заощаджуючи час.

Новий повністю електричний IVECO eDaily офіційно дебютував у Великобританії на виставці комерційних автомобілів у 2023 році. Лідер EV отримав «Високу оцінку» в категорії «Великий електрофургон» нагороди Business Vans. Це єдиний eLCV здатний буксирувати 3,5 тонни завдяки міцному шасі на основі вантажівки та широкому діапазону колісних баз, що дозволяє доставити до 20 кубометрів вантажу. Це той же Daily, але тільки електричний. Вибір конфігурації батареї дозволяє операторам адаптувати eDAILY до їх індивідуальних завдань, збалансовуючи корисне навантаження з діапазоном. Потужність швидкої зарядки фургона потужністю 80 кВт дозволяє eDAILY проїхати 62 милі всього за 30 хвилин із загальним запасом ходу на повному заряді до 248 миль*.

*Зазначений запас ходу стосується моделі акумулятора IVECO Daily 42S 3 для міського циклу.