Прости рішення для непростих завдань!
13.02.2024

Прости рішення для непростих завдань!

Свій новий рік наша компанія «Пегас Автотрейд» розпочала з чергового відвантаження з заводу партії нових автівок. Попри війну в країні та нелегке матеріальне становище власників комерційного транспорту, ми завжди намагається знаходити оригінальні компромісні рішення щодо вирішення задач в різних сферах господарчої діяльності. До цього всього компанія пропонує своїм клієнтам комплексне підхід при придбанні автівок і бере на себе подальші кроки в забудові вашого авто. Вам потрібно тільки обрати шасі і згодом ви вже отримуєте ключі від готової машини.Сьогодні до вашої уваги пропонуємо цікаву модель на базі IVECO Daily 70C16



Основні характеристики:
• Повна маса автомобіля - 7 т
• Двигун - F1C 160CV EURO VI
• Коробка передач - 6-СТУПЕНЕВА 500


Шасі з подвійною кабіною 6+1, колісною формулою 4х2 та базою 4350 мм. має значні переваги поміж інших бо є багатоцільовим і не тільки! Роками, з кожною новою моделлю, технології покращувались для того, щоб зробити експлуатацію цього авто більш комфортним та економічним, а ваш бізнес більш прибутковим.

Тепер зауважимо на перевагах цього міцного і легкого автомобіля: бічні балки виготовлені за аналогією з балками рам у вантажівок (товщиною до 5мм.), вантажопідйомність збільшена до 4900 кг, витрата палива знижена, новий двигун має високу паливну економічність. Особливу увагу тут можна приділити турбонагнітачу нового покоління зі змінною геометрією турбіни та електронним керуванням. Таким чином маємо машину з інноваційними технологіями від концерну Iveco, без п’яти хвилин такій собі літачок.



На цьому шасі, завдяки нашим надійним партнерам, компанією «ТЕХКОМПЛЕКТ» вже було реалізовано чимало проектів. Це автовишки для енергетиків, пересувна майстерня для дорожньої служби та аналогічна майстерня для СТО комерційного транспорту. Бортовий тентований варіант та платформа з маніпулятором для перевезення різноманітних вантажів, евакуатори тощо.


Також зауважимо, що це шасі є дуже популярним, бо його, без зайвих труднощів, можна «заточити» під любі завдання. За багато років роботи, «Пегас Автотрейд» вже має у своєму кейсі низку готових рішень для сфер вантажних перевезень та комунальної діяльності.


Різноманітність автівок, які пропонує наша компанія допоможе вирішити любі завдання у вашому бізнесі. Потрібно лише зателефонувати і вас проконсультують по вашій конфігурації.

Відкрийте для себе нову низку професійних рішень у сфері комерційного автотранспорту від компанії «Пегас Автотрейд»
☎ 067 204 08 82
☎ 067 204 03 43