IVECO ЗАВЕРШУЄ СВІЙ НАЙБІЛЬШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦИКЛ
24.11.2023

IVECO ЗАВЕРШУЄ СВІЙ НАЙБІЛЬШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦИКЛ

IVECO, торгова марка Iveco Group N.V. (EXM: IVG), яка розробляє, виробляє та продає легкі, середні та важкі комерційні транспортні засоби, представила свій оновлений асортимент продуктів і послуг більш ніж 1300 клієнтам, дилерам, партнерам і міжнародним ЗМІ на «Be the Change», який відбувся 15 листопада 2023 в Барселоні, Іспанія.

Вперше у своїй історії бренд одночасно оновив кожну лінійку продуктів у всьому асортименті, зробивши найбільшу інвестицію в історії: 1 мільярд євро. Ця нова глава в історії IVECO є результатом амбітної стратегії та чіткої уваги до чотирьох стовпів продуктивності бізнесу, досвіду водія, стійкості та зв’язку.

Основні інвестиції стосуються ключових напрямків досліджень і розробок для нового модельного року 2024 (MY24): скорочення викидів CO2 і паливної ефективності для автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння, а також оновлений портфель автомобілів з нульовим рівнем викидів. Абсолютно новий багатопаливний двигун FPT Industrial XCursor 13 на ґрунтовно оновленій важкій вантажівці MY24 S-Way є останньою розробкою двигуна Cursor з моменту його появи на ринку ще в 90-х роках; Новий S-Way забезпечує до 10% економії пального на дизельному пальному та газі, а якщо він працює на біозрідженому природному газі, він може повністю усунути викиди CO2 у циклі «від свердловини до колеса». Ці силові агрегати відносять важкі вантажівки IVECO до 2-го класу стягнення плати за проїзд на автомагістралях Німеччини, а деякі моделі (включно з усіма газовими вантажівками) до 3-го класу, що дає змогу власникам автопарків значно заощадити.

Розвиток електричних версій легких і важких лінійок IVECO також вийшов на новий рівень. eDaily, електрична версія DAILY з акумулятором, тепер має запас ходу до 400 км у міських умовах, а 20 хвилин швидкої зарядки забезпечують 100 км автономності. S-eWay — це перша потужна вантажівка з електричним програмним забезпеченням, розроблена та виготовлена компанією IVECO; він пропонує запас ходу до 500 км при повному навантаженні та нормальних робочих умовах із 80% підзарядкою за 90 хвилин при швидкій зарядці 350 кВт.

Підключення є ключовою функцією, яка тепер є стандартною для всіх моделей і версій нового асортименту для відстеження в реальному часі та керування автопарком. IVECO пропонує широкий спектр телематичних послуг на основі алгоритмів штучного інтелекту, таких як функції прогнозування, оптимізація маршруту, оцінка стилю водіння тощо, розроблених для підвищення продуктивності та прибутковості бізнесу клієнтів. Ці послуги можуть збільшити ефективність автомобіля на 4%. Сьогодні під’єднано близько 100 000 автомобілів IVECO, а до 2030 року планується досягти півмільйона.

Безпека також залишається пріоритетом. Різноманітні вдосконалені системи допомоги водієві (ADAS), такі як інформаційна система попередження про сліпі зони, попередження про сонливість водія та допомога в заторах, були включені в новий асортимент для підвищення безпеки в автомобілі та навколо нього, виходячи за межі нормативних вимог, із захистом. для незахищених учасників дорожнього руху.

Пропозицію нових автомобілів доповнює екосистема фінансових рішень, що швидко розвивається. IVECO CAPITAL, чий портфель зріс майже на 40% за останні три роки, надає конкурентоспроможні послуги фінансування, лізингу та страхування для всього спектру в партнерстві з основними банками та фінансовими установами. Крім того, через GATE (Green & Advanced Transport Ecosystem), всеохоплюючу платну платформу для довгострокової оренди «зелених» комерційних транспортних засобів, клієнтам пропонується повний набір послуг, щоб гарантувати їхній «спокій». У міру розвитку GATE він також включатиме транспортні засоби, що працюють на біометані, стисненому або зрідженому, щоб клієнти мали доступ до готових рішень мобільності для транспортних засобів з нейтральним викидом вуглецю на свій вибір.

Компанія IVECO відзначила відкриття цієї нової глави у своїй історії відкриттям оновленого логотипа, який втілює концепцію «пульсу змін». Високий логотип чорного кольору відображає динамізм та інновації бренду, водночас зберігаючи гордий зв’язок із його історією, а синій «спалах світла» в центрі вказує на нове енергетичне майбутнє бренду.

На завершення презентації було зроблено спеціальне оголошення про партнерство між IVECO та рок-легендами Metallica. IVECO підтримуватиме Metallica під час європейського етапу їхнього світового туру M72, який триватиме з травня по липень 2024 року, електричні та газові вантажівки супроводжуватимуть гурт у різних місцях, а електричні та газові мікроавтобуси IVECO слугуватимуть шатлами під час концертів. Автомобілі IVECO допоможуть зменшити викиди CO2 під час туру, а також буде впроваджено кілька інших ініціатив, які базуються на основних цінностях екологічної стійкості та соціальної відповідальності, прийнятих як брендом, так і групою. Головною піснею для повного асортименту MY24 є «It’s Electric».