УВАГА! IVECO S-Way: Передпродаж!
22.06.2022

УВАГА! IVECO S-Way: Передпродаж!

ВЕРСІЯ

ТЯГАЧ

КОЛІСНА ФОРМУЛА

4X2

ПОВНА МАСА АВТОМОБІЛЯ

18 ТОН

ТИП КАБІНИ

СПАЛЬНА AT

ПОТУЖНІСТЬ ДВИГУНА

CURSOR 13 - 430 CV

ТИП КОРОБКИ ПЕРЕМИКАННЯ ПЕРЕДАЧ

РОБОТИЗОВАНА КПП TRAXON 12 VELOCIT RIM

КОЛІСНА БАЗА

3800 ММ

ТИП ЗАДНЬОГО МОСТУ

ЗВИЧАЙНИЙ РЕДУКТОР

ТИП ПІДВІСКИ

ЗАДНЯ ПНЕВМАТИЧНА ПІДВІСКА

ТИП ГАЛЬМ

ДИСКОВІ/ДИСКОВІ

ШИНИ

385/65R22.5-315/80R22.5 - REGIONAL

КОЛІР

ЧЕРВОНИЙ (IC 313)

ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ

MIXED


Маємо контракт з заводом на відвантаження 20-и магістральних тягачів IVECO S-Way з удосконаленим двигуном та іншими інноваціями, які підвищили заощадження палива на 3%.


Світові міжнародні ринки готові платити великі гроші за мільйони тонн українського зерна, яке зараз знаходиться в нашій державі! Але наразі маємо актуальне питання, щодо його вивезення.
Війна вносить свої корективи в сьогоденність вантажних перевезень, зокрема - зерна. Українські морські порти заблоковані, великі вузлові станції та і сам рух вантажних потягів залізницею під постійною загрозою ракетного обстрілу, а наявний парк зерновозів не в змозі вивести все зерно у Європу. Також, за даними аналітичних видань, зростає ціна фрахту тягачів, оскільки не вистачає транспорту. Водночас більшість європейських гравців в агросекторі вже адаптуються до теперішньої ситуації і купують зерно перевезене в тентових вантажівках у біг-бегах. Якщо з причепами різних модифікацій на внутрішньому рику комерційного транспорту не має складнощів, то питання щодо тягачів залишаються більш актуальними.

Пропонуємо до вашої уваги магістральний тягач - IVECO S-Way AT440S43T/P, якій можно пристосувати для будь яких перевезень: зерно, паливо, контейнери, тощо…

За більш детальною інформацією зателефонуйте до нашого менеджера: (067) 832 30 82