Компанія IVECO є офіційним постачальником 30 вантажівок (Stralis NP) Jost Group
21.01.2019

Компанія IVECO є офіційним постачальником 30 вантажівок (Stralis NP) Jost Group


Компанія Jost Group зупинила свій вибір на вантажівках IVECO, які вибороли звання вантажних автомобілів із найнижчим рівнем викидів вуглецю у Великобританії та стали переможцем конкурсу «Найбільш екологічна вантажівка 2019 року» в Італії, що допоможе перевести використовуваний автопарк у сферу так званої «зеленої логістики».м. Ерсталь (Бельгія), 15 січня 2019 року

На офіційній церемонії, що відбулася 7 січня в приміщенні компанії Jost Group в м. Ерсталь (Бельгія), IVECO передала у її власність 30 нових вантажівок Stralis NP. Загальновизнаний лідер європейського транспортного та логістичного ринку планує до 2020 року перевести 35% свого автопарку на скраплений природний газ (LNG). Нові вантажівки замінять дизельні транспортні засоби (що досягли віку 4 років) автопарку компанії, який налічує 1400 вантажних

автомобілів (до цього переліку входять 132 вантажівки Stralis, 2 з яких працюють на стисненому природному газі (CNG)).

Під час проведення церемонії Джон Венстра, комерційний директор IVECO Benelux, заявив: «Jost Group поставила перед собою чіткі цілі щодо забезпечення екологічної стійкості, і її вибір на користь вантажівок Stralis NP демонструє довіру до природного газу як до ефективного рішення у сфері використання екологічно чистого транспорту. Ми дуже задоволені тим, що вони довірили компанії IVECO модернізацію свого автопарку, визнаючи наш передовий досвід у цій галузі та наші дилерські навички в підтримці транспортних компаній, які використовують у своїй роботі природний газ. Завдяки зниженому споживанню газу, нові вантажівки Stralis NP допоможуть суттєво скоротити експлуатаційні витрати. Згідно з розрахунками, що були виконані за допомогою застосунка Michelin MyBestRoute, цього буде досить, щоби повернути вкладені інвестиції в екологічно чисті технології виробництва вантажівок і будівництво власних заправних станцій, а це, своєю чергою, забезпечить захист нашої планети та нашого здоров'я!»

Використовуючи вантажівки Stralis NP, компанія Jost Group зможе надавати екологічні транспортні послуги з вражаючим зниженням вмісту твердих частинок на 99%, а також скороченням рівня викидів оксиду азоту (NO 2 ) на 90%, порівнюючи зі стандартами Євро VI. А в разі застосування екологічно чистого біометану викиди вуглекислого газу (CO 2 ) зменшаться на 95%.

Окрім екологічних переваг, нові вантажівки Stralis NP також забезпечать суттєву економію коштів. Вантажні автомобілі IVECO використовують лише один тип пального, оснащені системою з потужністю 460 к. с. із подвійними резервуарами для LNG. Ці вантажівки розроблені з використанням передових технологій, спрямованих на забезпечення енергоефективності, що дає змогу зменшити обсяги споживання пального до 15%, а також на 9% скоротити загальні експлуатаційні витрати, порівнюючи з дизельними вантажівками.

IVECO

IVECO є торговою маркою CNH Industrial N.V. — світового лідера у сфері виготовлення товарів промислового призначення, зареєстрованого на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: CNHI) та на ринку Mercato Telematico Azionario Borsa Italiana (MI: CNHI). Компанія IVECO розробляє, виготовляє та продає широкий асортимент мало-, середньотонажних і важких комерційних транспортних засобів, позашляхових вантажних автомобілів, а також транспортних засобів, призначених для експлуатації на бездоріжжі.

У широкий асортимент фірмової продукції входить автомобіль Daily (представлений у ваговому сегменті 3,3–7,2 тонн), Eurocargo (6–19 тонн), Trakker (призначений для експлуатації на бездоріжжі) та Stralis — обидві останні моделі відносяться до класу вантажівок вагою понад 16 тонн. Крім того, бренд IVECO Astra випускає позашляхові вантажівки, жорсткі та шарнірні самоскиди, а також спеціальні транспортні засоби.

Загалом у IVECO працює приблизно 21 000 робітників. На своїх виробничих об’єктах, розташованих у 7 країнах Європи, Азії, Африки, Океанії та Латинської Америки, компанія виробляє автомобілі за останніми передовими технологіями. 4 200 пунктів продажу та обслуговування в понад 160 країнах гарантують надання технічної підтримки в будь-якій точці світу, де використовується автомобіль IVECO.

JOST GROUP

Jost Group — це провідна європейська транспортно-логістична компанія. Вона пропонує додаткові послуги у сфері автомобільного транспорту, складської логістики, перевезення вантажів морським і повітряним шляхом, проходження всіх митних процедур і доставляння товарів по всьому світу. Метою роботи компанії є розроблення великомасштабних, якісних логістичних проектів, призначених для задоволення індивідуальних потреб наших клієнтів, щоби забезпечити їм додаткові конкурентні переваги. Маючи добре розвинену міжнародну інфраструктуру у 12 країнах Європи та Магрибу, Jost Group забезпечує постачання своїм клієнтам 5 000 одиниць транспортної техніки та управляє 500 000 м² складів, розташованих на семи виробничих об'єктах. У компанії Jost Group працює понад 3 200 осіб.