Мультиенергетичний парк IVECO розпочне європейський етап світового туру Metallica -  M72
24.05.2024

Мультиенергетичний парк IVECO розпочне європейський етап світового туру Metallica - M72

IVECO надасть транспортні засоби з низьким рівнем викидів для забезпечення європейського Туру гурту. Це стане можливим завдяки автомобілям, які працюють на природному газі, електричних акумуляторах та відновлюваних дизельних двигунах. Частина автопарку буде працювати на паливі з низьким вмістом вуглецю Shell, яке постачатиметься європейською мережею цієї енергетичної компанії

Спеціальна серія декору, натхненна творчістю гурту Metallica та розроблена компанією IVECO, у комплекті з висококласним функціональним обладнанням, прикрасить обмежену серію з 72 важких вантажівок


IVECO започатковує спеціальний конкурс з демонстрації талантів водіїв, під музику Metallica, що виявляє прагнення компанії визнавати та надавати підтримку водіям вантажівок.

Понад 1400 квитків було зарезервовано для клієнтів та співробітників Iveco Group, щоб вони могли отримати насолоду від концертів гурту Metallica на різних концертних майданчиках Європи та ознайомитися з унікальним досвідом IVECO.


Лука Сра, президент бізнес-підрозділу вантажівок, Iveco Group: «Ми раді йти “однією дорогою” з легендарним гуртом Metallica. Наші альтернативні транспортні засоби, що працюють на паливі Shell з низьким вмістом вуглецю, сприятимуть зменшенню викидів вуглекислого газу транспорту гурту під час європейських етапу їхнього туру M72. Під час подорожей дорогами та концертними майданчиками Європи,мультиенергетичний парк IVECO, кастомізований спеціальною символікою Metallica,діятиме як потужний амбасадор екологічного транспорту ».

«Коли ми вперше зустрілися з Iveco Group, вони проілюстрували нам своє бачення цього проєкту та те, як вони прагнуть змінити майбутнє, щодо зменшення рівня викидів вуглецю транспорту. Ми одразу зрозуміли, що цілі Metallica співпадають з їхніми, і усвідомили величезний потенціал від такої співпраці по скороченню викидів CO2 у великовантажних транспортних засобах. Ми розпочнемо наше партнерство у травні 2024 року, коли автомобіліIVECO, що працюють на природному газі, на електриці та відновлюваних джерелах енергії, транспортуватимуть наше спорядження під час туру M72 із міста в місто, по всій Європі. Разом, ми теж зможемо зробити свій внесок у виконання зобов’язань Iveco Group досягти нульового чистого викиду СО2 до 2040 року. Для нас це просто неймовірно бути частиною цього!»Metallica.