New Daily 2019
04.02.2020

New Daily 2019

ФУРГОН ЩО ЗМІНЮЄ ПЕРСПЕКТИВУ ВАШОГО БІЗНЕСУ.
Daily 2019 року, це - набагато більше, ніж просто комерційний транспортний засіб. Нова версія фургона розроблена з втіленням іноваційних технологій у автомобілебудуванні. Роками, з кожной новою моделью, ці технології вдосконавлювалися концнерном Iveco для того, щоб зробити експлуатацію фургона більш комфортною та економічною, а Ваш бізнес більш прибутковим. За свою 40-річну історію Daily досягла багатьох успіхів у забезпеченні все більш винятковіх рішень, втіленних в новій версіїї 2019 року.

ГАЛЕРЕЯ


ТРИ ОСОБЛИВОСТІ Iveco Daily У ВЕРСІЇ ФУРГОНА



ВИТРАТИ НА СПОЖИВАННЯ ПАЛИВА ТА ВИТРАТИ НА ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗНИЖЕНО НА 10%
Двигуни New Daily відрізняються від інших своєю чудовою економією палива. Це відбувається завдяки впровадженню низкі нових функцій: нова турбіна, яка змінює свою геометрію, електронне управління, ексклюзивні супер еко-сумісні шини класу A з низьким опором, рухомомий склад спеціально розроблений для системи Daily Start & Stop. Інновації втілені в новій версії фургона гарантують економію палива навіть при частих інтервалах зміни палива різної якості, та значну економію витрат на обслуговування при експлуатації в щільному у міському трафіку.



ІДЕАЛЬНИЙ ФУРГОН ДЛЯ БУДЬ ЯКИХ ЗАВДАНЬ У ВАШОМУ БІЗНЕСІ.
Версія Van є найбільш універсальним комерційним автомобілем у своїй категорії. Незалежно від ваших завдань - будь то кур'єрськи міськи доставки з багатьма зупинками, або регулярні міжміськи перевезення об'ємних вантажів, ви можете сконфігорувати фургон під вимоги свого бізнесу.
Передня підвіска QUAD-LEAF несе більше корисного навантаження. Передня вісь впевнено тримає максимальну вантажопідйомність 1900 кг у 3,5-тонних моделях, величина якої може досягати 2700 кг у моделі з подвійними колесами та підвіскою QUAD-TOR.


КОРИСНИЙ ОБ'ЄМ.
Діапазон колісних баз та висоти фургона, передбачає широкий діапазон обсягів завантаження. Насправді Daily є єдиним фургоном, який може запропонувати обсяги завантаження, починаючи від 7,3 м3 до 19,6 м3.




New Daily огляд 360°

НАТИСНІТЬ НА ЗОБРАЖЕННЯ


За додатковою інформацією зверніться за телефоном: (067) 55 00 115